Mässmonter - Designa en effektiv mässmonter | TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Mässmontrar Modeller Välj 2024-01-21T11:54:38+00:00

  Välj gränslös mässmonter

  Spara och försnabba med en egen ready-to-go mässmonter. Våra nyckelfärdiga, moduler är till och med billigare än engångshyran för mässväggar och bäst av allt; du kan montera dem snabbt och de är mycket enkla att transportera från event till event. Bygga brett, göra högt, vinkla och koppla gränslöst – nästan. Sverige och Finland är våra största marknader men vi exporterar över hela Europa och ända bakom Atlanten.

  TUBE – Europas billigaste mässmonter
  TUBE (TubeLite) är uppbygd av 30mm tjocka, verkligen lätta aluminimrör som bildar en ram, 100 eller 150cm bred. Mässhöjden är 250. Rören kopplas samman genom att trycka ändorna mot varandra och de färdiga ramarna fästs med TubeLite clips i varandra.

  Du kan bygga i vinklar och skarva i din vägg hur brett som helst. Inga verktyg behövs och montering går snabbt, bara minuten per modul. Som extra så kan vi kan även kapa rören för super kompakt transport med rullbara våder.

  Mässmonter TUBE storlek, modell, pris >

  ALU – Den klassiska mässmontern med aluminiumprofiler
  ALU-8 består av TETRIX egna, åttakantiga aluminiumprofiler som extruderas för oss i Sverige. Principen för modulerna är att de byggs 100 eller 150cm breda, och mellan dessa finns en stolpe med spår åt 8 olika håll. Från varje stolpe kan man fortsätta i önskad 45 graders vinkel. Standardhöjden är 250cm men det bestämmer du!

  Det är enkelt att byta bilderna i ALU-8. Största fördelen med detta system är dess överlägsna flexibilitet. Du kan bygga och ändra efter ditt behov. Kvalitet och flexibilitet i ett.

  Mässmonter ALU storlek, modell, pris >

  FULL mässmonter återanvändbar lätt att resa lätt att använda montervägg

  FULL – Tygbild utan skarvar
  En verkligen stabil konstruktion för fortgående bildytor i mässmontern. Bilden är tryckt på ett lyxigt stretch tyg som fästs i profilerna med kardborreband. En verkligt populär reklamvägg för raka långa ytor. FULL kan även kopplas i vinklar och du kan enkelt uppdatera bildvådarna i montern. Tillverkad hos TETRIX.

  En bestseller bland FULL lösningarna är höga torn, med dörr. Dessa kan monteras liggande och när det hela är klart så vänder man upp tornet. Enkelt.

  Mässmonter FULL storlek, modell, pris >

  TRUSS – En smula Rock n’ Roll för din monter
  Både “Modul” och heldragna “Extend” versioner. Snygga, superlätta truss-system ger mera synlighet. Fackverk om 10x10cm tjocka trusser som kopplas verktygsfritt likt klossar. Kan även levereras med obruten bild över hela systembredden. Ifall du väljer 100 & 150 cm modul-uppbyggdad för montern så blir det enklare (förmånligare) att uppdatera bilder och ändra på monter-storleken samt mera truss kommer att lämnas synligt.

  Denna produkt är lite lätt beroendeframkallande, för det är så enkelt att skapa nytt och likt byggklossar hitta nya former och funktioner.

  Mässmonter TRUSS storlek, modell, pris >

  Vad kostar mässvägg & mässmonter?

  Återanvändbara och flyttbara mässmontrar lönar sig. Du kan använda systemen igen och igen. Hur budjetera priset för montern? Här nedan finns pris-exempel där både konstruktion och tryck ingår.

  Mässmonter modell
  1 – 3 väggars

  i – formad.
  En vägg
  Uppskattat pris

  L Hörnmonter
  2 väggar
  Upskattat pris

  U Infälld
  3 väggar
  Uppskattat pris

  Liten mässmonter ca 9 m2 300€ – 800€ 900€ – 1400€ 1300€ – 2300€
  Mellan mässmonter ca 18 m2 700€ – 1200€ 1300€ – 2200€ 1800€ – 3000€
  Stor mässmonter ca 30 m2 1400€ – 2400€ 2600€ – 4500€ 3600€ – 6500€

  Din mässmonter kan även skräddarsys och utrustas med otaliga tilläggsmoduler. Ifall du ämnar köpa en kopplingsbar mässmonter så ta kontakt med oss för exakt pris och design av system, grafik samt funktion.

  Videos med mässmonter-konstruktioner

  TRUSS mässmonter med moduluppbyggnad

  TRUSS Extend med fortlöpande bildyta

  ALU mässmonter med modul-uppbyggnad

  ALU Luxia belysta väggar för mässmonter

  TUBE mässmonter med bra pris

  TUBE Panoraama mässmonter video

  FULL mässmonter modular video

  LUXIA LUMI mässmonter belyst reklamvägg

  Varför TETRIX – förmånlig och snabb ready-to-go mässmonter?
  Det är enkelt. För at du sparar pengar, tid och bekymmer. Vi berättade redan att TETRIX montern är, inklusive trycket, till och med billigare än en hyrmonter. Ifall ditt bränd och ditt budskap inte ändrar så kan du använda samma monter uppsättning år ut och år in. När det är dags att uppdatera bilderna på väggen så går den lika enkelt hos oss. När du sen nästa gång reser montern så byts bilderna samtidig. Detta är förmånlig marknadsföring!

  Ready-to-go montern reser du i ett huj. I jämförelse med andra utställare som skaffat sin monter på annat sätt, garanterar vi att du kan komma senare till mäss-stället och ändå hinna med. När det är dags att plocka ihop monter efter avslutad mässa så är du en av dom första som kan åka hem. TETRIX är det snabbaste valet.

  Supersnabb leverans av din nya mässmonter
  Leveranstiden för din nya monter är verkligen kort. Vi tillverkar din mässmonter på beställning och detta sker till och med inom samma dag. Eftersom vi finns nära dig så kan du enkelt och snabbt också beställa tilläggsmetrar för mässväggen eller t.ex. Nödvändiga möteshörnor, mattor och extra tryck etc. till din mässmonter.

  Vi är en finländsk producent och du får din mässmonter “direkt från tillverkaren”. Precis, upp emot 90% av våra mässystem är tillverkade i Finland. Innoverad, producerad och levererad från Jakobstad i Österbotten.

  Lätt att skaffa och lekande lätt att använda
  Det som gör våra modulsystem enkla är att du kan resa mässmontern på ett nytt sätt från event till event. Förminska, förstora, bygga vinklar och alltid förnya dig själv. Du kan välja från våra färdiga mallar från hemsidan eller kontakta oss så gör vi en gratis 3D modell av konstruktionen, utifrån vilken du kan bestämma dig för om pris och lösning passar dig.

  Det är enkelt att använda våra mässmontrar. Du behöver inga märkliga verktyg utan alla kan använda och sätta ihop ett TETRIX system. Bilderna rullas ihop och systemet kan plockas isär, i tillräckligt små moduler för att lätt kunna transporteras i en vanlig personbil.

  Välj en lösning som passar dig bäst
  Produkterna i vårt breda sortiment skiljer sig i pris, utseende och funktion. Här under hittar du en kort presentation av mässmonter-system och hur de kan matcha dina behov.