Displaysystem Mässmonter Reklamställ Bästa Pris | TETRIX - Super-nopea toimitus, edullinen hinta ja kotimainen.
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Svenska 2020-11-20T13:12:07+00:00
  RING OSS
  PRODUKTER

  .

  PatentDispenser gör slut på flaskdjungeln. En dispenser som fungerar med vilken pumpflaska som helst.
  Visir och andningsskydd
  Virusskydd för kassa. Akryskärm, plexi Corona skydd
  Golvstående ställ för doserare. Passar också PatentDispenser
  Gratis leverans när du beställer för över 100 EUR
  Logoatta reklammatta tryckt matta till bra pris

  .

  TETRIX Video

  .

  Supersnabba leveranser av banderoller Roll Ups Mässmontrar

  .

  Vi revolutionerade begreppet Expo-System

  Sedan starten 2006 har vi levererat upp emot 30.000 Roll-Up reklamställ och hjälpt tiotusen kunder att synas bättre. Vårt huvudsäte är i Finlänska Österbotten och härifrån betjänar vi hela Skandinavien, det Baltiska området och Ryssland. Kapaciteten växer och TETRIX innovativa och egentillverkade, ready-to-go mässmontrar såsom: Flexibla AluLite färdigmonter, Europas billigaste TubeLite mässystem, FullFrame tygvägg och SlimFrame mässvägg erbjuder idag världens bredaste urval av bärbara, lättanvänväda mässmontrar.

  Vi kan blixtsnabbt tillverka skräddarsydda displaysystem; ekologisk reklam, sponsor-banners, flytande Norppa, banderoller samt infoställningar  – till och med samma dag. Innovationer, pris, kvalitet och leveranssäkerhet är lika viktiga för oss nu som för över ett årtionde sedan – därför litar kunderna på en pionärs kunnande. Tack för ditt förtroende!

  Mest innovativa displaysystem-nyheter
  Reklamsystemen är våra hjärtebarn. Mässor, butiker, sportevenemang – vad helst det är fråga om så hjälper vi dig att synas på ett helt nytt sätt. Hos oss hittar du finsktillverkade nyckelfärdiga mässmontrar, displayställ och reklam-system, produkter som du inte får från andra ställen och som garanterar att du blir unik. TETRIX webbshoppen berättar pris och produktinfo om våra displayer, som den har gjort när vi som pionjärer i Norden startade näthandeln år 2006.

  Europas kanske billigaste mässmonter
  Priset sabbar inte din goda idé. I vår webbutik hittar du alltid förmånliga standard displayer med priser för minsta Roll-Up, mässdisplay eller reklamsystem till helt skräddarsydda butiksreklam och mässmontrar. Tack vare 3D planering kan vi modifiera dig ett displaysystem från noll, till ett bättre helhetspris än någon annan.

  Dom här displaysystemen hittar du bara hos oss
  Populära TETRIX Ready-to-go färdigmontrar, ekologisk reklam, samt formbara diskar och podier som är tillverkade av oss i Jakobstad, Österbotten. Vi har egen tillverkning av t.ex. infoställningar, Slim-Line tygväggar, Laita sponsorreklam, DesiStand dispensersystem, Pinus ekologisk reklam, flytande Norppa och FullFrame mässmontrar med obruten bild.

  Blixtsnabba leveraser av Roll Ups & mässväggar
  Vi har alltid utgått från “Snabbare än kunden kunde vänta sig” – det är vårt mantra. Leveranstiden säkerställs med att t.ex. framställningen av mässmontrar sker helt “in-house” hos oss, från planering till utförande. Hela processen och priset kan hållas i kontroll. Standardprodukter som Truss, Roll-Ups, broschyrställ, reklamflaggor etc. kommer direkt ur eget lager, som är en av Nord-Europas allra största displaylager, med tusentals produkter som vid varje tidpunkt står klara att skickas ut.