Skyltar, ergonomi, täckställning och sjukhusprodukter | TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Andra Innovationer 2023-10-15T08:19:03+00:00

  Nyheter från innovations-labbet vid TETRIX

  Under brändet ALUVERK som tilllverkar våra aluminiumsystem så pågår hela tiden innovation, tillverkning och produktifiering för sfärer utanför vårt egentliga sortiment. Här under hittar du några exempel på bärbara skyltar, ergonomiprodukter, presenningsställning samt städ och sjukhusprodukter.

  Signal Tipi varningsskyltar jaktskyltar älgjakt hund arbetsmaskin och flytande farledsskyltar

  SIGNAL TIPI – En tryggare omgivning i alla lägen
  Enklare kan det inte bli. Välj från vårt stora utbud av tipi skyltar, jaktskyltar, varning för arbetsmaskin, personfara och t.o.m. simmande skyltar för båtliv. Den lätta men vindtåliga serien av skyltar är super-snabba att resa och använda. Vi kan även brända skyltar efter dina önskemål:
  Sökort: Skylt, Jakt, Älgjakt, Blinkande, Varning, Arbetsmaskin, Trafikmärke, Personfara, Arbetsplats

  Täckställning presenningsställning båt husbil husvagn

  CROSSBARS – Ett enklare sätt att täcka båtar, bilar och vagnar
  Täckställe som föddes ur tanken att vi använde alldeles för mycket tid för att sätta presenningar på båten. Crossbars  gör det möjligt att på egen hand göra ett skydd för dit färdmedel. Den står på egna ben och sedan behöver du bara spänna presenningen ovanpå. Det kan inte bli lättare. Bekanta dig med ett enklare sätt att täcka fordon och färdmedel.
  * PDF broschyr på CROSSBARS

  ASENTO Ergonomiska produkter för hemmakontor kontor produktion förpackning

  ASENTO – Ergonomiska produkter, tryggare arbete
  Hitta lösningar som försnabbar arbetet men samtidigt också gör arbetet tryggare och förbättrar hälsan. Produkter vi utvecklar är enkla och innovatiiva. ASENTO produkter passar för kontor, tillverkning, och förpackning av varor. Vi kan även sätta ditt brand på produkterna.

  Produkter för sjukhus och städning - bättre hygien och säkerhet

  STÄDNING & SJUKHUS
  Dispensrar, doserare och automater. Piedestaler och flyttbara sjukhusväggar. Vi bygger ideligen produkter som underlättar renhållning och gör områden mer hygieniska. Allt från enkla spryflaskor till skyddsbarriärer och konstruktioner för lasarett.