Köpa reklamsystem, mässmonter, RollUps smidigast | TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Köpa 2024-04-18T14:04:18+00:00

  Beställ produkt och sänd layout

  Vid näthandel får du mängdrabatt redan vid 2 beställda varor.

  Du får en beställningsbekräftelse där du kan kolla att allt blev rätt. Ifall du köpt en produkt med bild så kan du nu ladda upp (Upload) din layout. Bifoga vänligen ordningstalet för beställningsbekräftelsen i meddelande-rutan när du laddar upp bilder så att vi kan kombinera rätt beställning och bild.

  Såhär köper du
  Sätt varor i köpkorgen. Godkänn och skicka beställning

  1) Att välja produkter
  Du väljer produkter genom att fylla i önskad mängd och trycka på köpkorgs-ikonen. Då flyttas varan till din köpkorg. Uppe till höger ser du då en rödmarkerad rektangel och inuti rektangel den senast valda produkten.


  Tryck på det röda fältet för att bekanta dig med mängdrabatt, leveranskostnad eller för att ändra mängden. Du kan fortsätta att välja produkter med att trycka på produktgrupperna till vänster på sidan. Produkterna stannar i korgen så länge TETRIX sidan är öppen.

  2) Att fylla på köpkorgen
  För kusorn över röda fältet uppe till höger och klicka på den gröna pilen. Köpkorgen öppnas och med + och – funktionen kan du minska eller öka antalet produkter och se hur det påverkar mängdrabatten och leveranspriset.


  Du kan även ta bort produkter genom att trycka på den X -märkta sopkorgen. Fortsätt shoppa genom att trycka på produktgrupperna till vänster på sidan.

  3) Skicka beställning
  Din order ”slinker inte iväg” av sig självt. När din produkt är i kassan kan du välja betalsätt eller registrera dig som användare. Fyll i dina uppgifter och möjliga önskemål och klicka på ”Nästa”.

  Nu kommer du till en kontrollsida och först när du är 100% säker på att allt är OK så godkänner du ordern. Ifall du inte är företagskund så kan du betala med kreditkort eller banköverföring.

  – Övning ger färdighet. Kontakta oss ifall du känner dig osäker.

  Öppna ett konto för ditt företag
  Alla företag kan beställa på faktura. Du behöver bara ett fo-nummer. Genom att registrera dig som kund kan du behändigt inhandla produkter och vår server kommer ihåg dig nästa gång du loggar in.

  Ditt användarnamn och lösenord (samt längden på dessa) väljer du fritt. Enkelt.

  Köpa från Sverige?
  Vi har rätt många kunder inom EU, främst från kära broderlandet Sverige, då behöver du ange ditt VAT nummer för att slippa strul med dubbla momser och avdrag hit och dit. Har du ett svenskt företag och vi ber om momsnumret så kan du kolla ditt registrerade VAT nummer här: https://vatnummer.se (länken öppnar i ny webbsida).

  Längre betaltid än 10 dagar?
  Behöver du längre betaltid pga ditt företags komplicerade betalningstrafik så kan detta arrangeras men eftersom vi utlokaliserat vår fakturering så blir det extra byråkrati och denna debiterar vi för. Meddela din TETRIX säljare i förväg om önskan att få mer betaltid, vi debiterar 18,50 EUR + moms i omkostnad (registrering av leverantörsdokument och ändringar i databas) plus %-uell del av helhetspriset.

  14-30 dagar: +2%
  31-45 dagar: +3%
  46-60 dagar: +4%

  REJÄLA affärer är det som gäller
  Vi på TETRIX är helt vanliga, varma människor som jobbar hårt och tror på ärlighet och rak kommunikation. Sedan starten år 2006 så har vi lärt oss en del men fortsätter att filtrera kunskap så att vi kan bli ännu bättre. Ifall vi strular till något så är det ALDRIG för att vi sitter här med onda tankar om dej, alla vill vi ju göra ett gott jobb och försöka vårt bästa. Men ibland så kan t.ex. transporter eller en mänsklig miss göra att saker falerar.

  Skulle det bli något fel så kontakta oss i första hand. Behåll lugnet. Vi vill alltid fixa så att det blir rätt och i 9 fall av 10 så finns det enkla lösningar på problem. Ifall du stöter på något som du inte är nöjd med så kan du kontakta mig, Mats Sandvik direkt, jag är grundare till företaget och jobbar som VD. Vi vet att TETRIX kan utvecklas och bli bättre, och vi uppskattar att du vill vara vår kund och ibland även vår bästa rådgivare – då fungerar allting bättre.

  Gå in på www.tetrix.fi
  Fråga oss om mer info
  genom att mejla
  sales@tetrix.fi
  eller ring 050 4000 023
  Beställ dina varor
  Motta ordererkännande
  Ladda upp filer döpta
  med ordernummer
  Produktionstiden börjar
  när filerna är tryck-klara.
  Rollups 0-3 vardagar
  Skärmväggar 0-5 vardagar
  Mässmontrar 0-7 vardagar

  Leverans 1-3 vardagar från klar produkt, för pall-leveranser utanför Finland 4-6 vardagar.

  Vi ansvarar inte för försening pga transportörens avvikelser där vi inte kan påverka situationen!