Köpa reklamsystem, mässmonter, RollUps smidigast | TETRIX - Super-nopea toimitus, edullinen hinta ja kotimainen.
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Köpa 2018-08-09T07:02:14+00:00

  Beställ produkt och sänd layout

  Vid näthandel får du mängdrabatt redan vid 2 beställda varor.

  Du får en beställningsbekräftelse där du kan kolla att allt blev rätt. Ifall du köpt en produkt med bild så kan du nu ladda upp (Upload) din layout. Bifoga vänligen ordningstalet för beställningsbekräftelsen i meddelande-rutan när du laddar upp bilder så att vi kan kombinera rätt beställning och bild.

  Såhär köper du
  Sätt varor i köpkorgen. Godkänn och skicka beställning

  1) Att välja produkter
  Du väljer produkter genom att fylla i önskad mängd och trycka på köpkorgs-ikonen. Då flyttas varan till din köpkorg. Uppe till höger ser du då en rödmarkerad rektangel och inuti rektangel den senast valda produkten.


  Tryck på det röda fältet för att bekanta dig med mängdrabatt, leveranskostnad eller för att ändra mängden. Du kan fortsätta att välja produkter med att trycka på produktgrupperna till vänster på sidan. Produkterna stannar i korgen så länge TETRIX sidan är öppen.

  2) Att fylla på köpkorgen
  För kusorn över röda fältet uppe till höger och klicka på den gröna pilen. Köpkorgen öppnas och med + och – funktionen kan du minska eller öka antalet produkter och se hur det påverkar mängdrabatten och leveranspriset.


  Du kan även ta bort produkter genom att trycka på den X -märkta sopkorgen. Fortsätt shoppa genom att trycka på produktgrupperna till vänster på sidan.

  3) Skicka beställning
  Din order ”slinker inte iväg” av sig självt. När din produkt är i kassan kan du välja betalsätt eller registrera dig som användare. Fyll i dina uppgifter och möjliga önskemål och klicka på ”Nästa”.

  Nu kommer du till en kontrollsida och först när du är 100% säker på att allt är OK så godkänner du ordern. Ifall du inte är företagskund så kan du betala med kreditkort eller banköverföring.

  – Övning ger färdighet. Kontakta oss ifall du känner dig osäker.

  Öppna ett konto för ditt företag
  Alla företag kan beställa på faktura. Du behöver bara ett fo-nummer. Genom att registrera dig som kund kan du behändigt inhandla produkter och vår server kommer ihåg dig nästa gång du loggar in.

  Ditt användarnamn och lösenord (samt längden på dessa) väljer du fritt. Enkelt.

  Bli PRIORITY-nätverkskund och tjäna pengar
  Har du ett eget nätverk som använder grafik som du ska godkänna? Bli Prioritykund så kan du vara säker på att ditt brand ser lika ut, alltid och på alla ställen – och tjäna pengar på det!

  Vi fixar en gratis intra-sida åt dig på webben där t.ex. dina dotterbolag, franchisingtagare, föreningens lokalavdelninar osv. kan logga in och beställa produkter du valt och designat.

  Du väljer ut 1-10 produkter ur vårt sortiment. Vi klistrar upp de valda produkterna med modeller på din desing på din egna, avskärmade sida i vår shop. Till denna produktbank loggar sedan du och ditt nätverk upp sig med t.ex. länk från er hemsida.

  Din egen produktbank hjälper dig alltså att styra upp ditt brand och spara pengar. Användarna i nätverket beställer produkter och grafik som huvudkontoret godkänt och vi sköter logistiken i snabb takt. Du får egna överenskomna priser för produkterna samt kick-back fördelar för varje beställning ditt nätverk gör via din intra-sida.

  Läs mer om Prioritykunder i pdf format >>>

  Om du vill betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort, är TETRIX Ab endast marknadsförare av produkterna och tjänsterna och därtill levererar det produkterna till köparen. För reklamationer ansvarar Suomen Verkkomaksut Ab.

  Suomen Verkko-maksut Ab är försäljare av produkten vid betalningar som görs med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort och affären uppgörs mellan kunden och Suomen Verkkomaksut Ab. Alla skyldigheter i anslutning till affären är på försäljarens ansvar. Suomen Verkkomaksut Oy är även betalningsmottagare.

  Suomen Verkkomaksut Oy
  FO-nummer: 2122839-7
  Ohjelmakaari 10
  40500 JYVÄSKYLÄ
  Telefon: 0207 181830

  Gå in på www.tetrix.fi
  Fråga oss om mer info
  genom att klicka på
  sales@tetrix.fi
  eller ring 050 4000 023
  Beställ dina varor
  Motta ordererkännande
  Ladda upp filer döpta
  med ordernummer
  Produktionstiden börjar
  när filerna är tryck-klara.
  Rollups 0-3 vardagar
  Skärmväggar 0-5 vardagar
  Mässmontrar 0-7 vardagar

  Leverans 1-3 vardagar från klar produkt.

  Vi ansvarar inte för försening pga transportörens avvikelser!