Kontakta oss på svenska för mäss- och eventreklam | TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Kontakt 2024-01-29T16:14:15+00:00

  VI BETJÄNAR DIG OBEHINDRAT PÅ SVENSKA SÅKLART

  Ab TETRIX Oy 
  Movägen 9
  FI-68600
  JAKOBSTAD
  FINLAND

  +358 10 219 35 60
  FO nummer:
  2205948-4
  Moms reg.: FI22059484
  E-post fakturor: invoice[at]tetrix.fi

  IBAN: FI8211133000616785
  SWIFT: NDEAFIHH
  E-Fakturering: FI8211133000616785
  Operator: NDEAFIHH

  Ab TETRIX Oy Huvudkontor Jakobstad Finland

  Kontoret
  Alla förfrågningar

  +358 (0)10 219 35 60
  info[at]tetrix.fi

  Mats Sandvik
  Företagsutveckling
  Försäljning | VD
  SWE | ENG | FIN

  358 (0)10 219 35 64
  mats[at]tetrix.fi

  Anna Yuschenko - CEO Russia

  Anna Yuschenko
  Ekonomi

  Internationell Försäljning
  SWE | ENG | RUS

  +358 (0)50 551 70 33
  anna[at]tetrix.fi


  Jenna Lövgren TETRIX

  Jenna Lövgren
  Kontorsassistent
  Försäljning
  SWE | ENG | FIN

  jenna[at]tetrix.fi

  Alan Cameron - TETRIX | GRAFISK

  Alan Cameron
  Grafik & Tejpning
  Försäljning
  ENG

  alan[at]tetrix.fi

  Thomas Lindén - TETRIX | ALUVERK

  Thomas Lindén
  Konstruktioner
  ALUVERK
  SWE | ENG

  info[at]tetrix.fi

  Annika Vestman Försäljning TETRIX

  Moderskapsledig
  Annika Vestman

  GRAFISK Logotejpning och Grafik

  GRAFISK
  Dekal, Skylt, Webbdesign

  +358 (0)44 978 44 75
  sales[at]grafisk.fi

  ALUVERK Lätta kopplingsbara aluminiumprofiler

  ALUVERK
  Lätta aluminiumkostruktioner

  +358 (0)50 544 84 01
  info[at]aluverk.fi

  De allra populäraste displaysystemen direkt ur Nordens största lager
  Vår spetskunskap gör det möjligt för dig att flytta ditt reklambudskap dit var dina kunder rör sig. Mellan flytten flatpackas ditt displaysystem snyggt och smidigt i en TETRIX låda.

  Vi har levererat tiotusentals Roll-Ups, otaliga ready-to-go mässmontrar och tusentals broschyrställ, banderoller, logoflaggor, reklamställ och tryckta mattor… Detta har vi lärt oss något av. Detta “något” ligger nu som grund för att vi har blivit branchens innovativaste företag.

  Våra referenser finns överallt, från torpet till kungliga slottet
  Tack vare dig och många, många likt dig, finns det knappast någon inom vår marknad som inte har sett ett TETRIX displaysystem. TV program, mässor, butiksreklam, sportevenemang, presstillfällen – i ärlighetens namn så blir vi själva ibland glatt överraskade av att möta frukterna av vårt jobb. Det skall du ha ett stort tack för!

  Som tusentals organisationer och företag kring hela Norden, kan också du lita på att en TETRIX ställning alltid fungerar precis som vi kommit överens.

  TETRIX har mest innovationer inom mäss-system och display
  En alltjämt växande andel av våra produkter har blivit utvecklade och tillverkade hos oss, vilket gör att de med sitt pris, sin kvalitet, korta leveranstid och Nordiska design lämnar de allra flesta konkurrenter i ett dammoln efter sig.

  När vi började utveckla egna reklamsystem, kraxade minsann olyckskorparna. Men hade vi då gett upp idén, så skulle vi idag inte kunna erbjuda dig Europas snabbaste leveranser på displaysystem. Vi kan t.ex. skräddarsy, tillverka och trycka en hel mässmonter på samma dag. Och vet du vad, den kommer att få rum på baksätet i din bil. Svär på det!

  Finländska Jakobstad är vaggan för innovationer av displaysystem, till och med på global nivå. I varje stund, året runt köar 30-50 prototyper i väntan på sin tur. Av dessa kommer ca. var femte produkt att uppfylla våra pris, kvalitets och snabbhetskrav; för att via vår webbshop komma dig till nytta.

  Alla kan snacka om kvaliteten på sina reklamställ
  ….och erbjuda något as-billigt en gång men väldigt få, om någon, kan vara förmånligare än TETRIX. Eftersom vi har lärt oss kräva att produkter ska uppfylla det du förväntar dig, så kan vi nå kvalitetskraven som gör din produkt långlivad. Vi känner våra kunder, vi vet att Nordbon har krav som inte kan prutas på. Därför känns det tryggt.

  Vi är medvetna om att reklamsystem ibland blir utsatta för din brådska, och att tiden inte ger vika för den varsammaste av behandlingar. Vi blir inte överraskade av att den produkt vi levererat den ena stunden står i bitande kyla och nästa i ett +50 grader varmare utrymme. TETRIX tål det. Därför planerar vi också varje produkt så att den motsvarar den Nordiska uppfattningen om kvalitet.

  Vår leveranssäkerhet och blixt-snabba leveranser är vi kända för
  Om och när du hamnar i panik, då är vi exakt den stund som i “sista stunden” kämpar för att lösa dilemmat du hamnat i. Av all den positiva feed-back vi får så är den vanligaste ett tack för att kunden kunde genomföra en till synes omöjlig tidtabell. Vår leveranssäkerhet är en del av vår kvalitet – den ingår i priset.