Logomatto ja Mainosmatto opas valinta mallit | TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Kuinka valita oikea logomatto? 2024-02-23T16:45:49+00:00
  Valitse logomatto tai mainosmatto joka sopii sinulle

  MATTOVALINTA – LOGOMATON ASETTELU?

  TETRIXin painetut matot, niin logomatot kuin mainosmatot ovat paljon enemmän kuin pelkka matto painatuksella. Hyvällä suunnittelulla matot toimivat likaa torjuvina sulkuina, veden poistajina, ääntä eristävinä sekä tehokkaina myyntityökaluina.

  Suunnittele kuinka matto parhaiten palvelee kohdettasi
  Painotan tässä sanaa SUNNITTELE! Rakennuksen eri kohteet vaativat hieman erinlaista mattoa. Pääpiirre on että likaa torjuvia mattoja sisääntuloon. Vettä ja ääntä torjuvia logomattoja aulaan ja käytävään. Rakennuksen sydämmessä lian ja veden torjunta on jo ylitetty joten brändäys ja äänen vaimennus nousee tärkeimmiksi.

  Kuinka valite oikea logomatto tai mainosmatto tilaasi?

  Lähtökohta on kolmen alueen jako. Jos toimistoon on liitetty varasto tai tuotanto niin ajattele sitä lisä-sisääntulona.

  BUDJETTI | HINTA MATTOJEN ASETTELULLE
  Esimerkkihinnat logomattojen ja mainosmattojen tehokkaalle käytölle. Kustannus ja budjettihaarukka osa tai kokonaishankinnalle. Kuinka paljon maksaa ja mikä on hinta mattojen hankintahinta yritykselle?

  Ehdotettu asettelu
  budjetti /hinta
  1. Sisääntulo
  LOGO & ENTRY
  2. Aula ja käytävä
  MARATHON & LOBBY
  3. Toimisto ja liike
  HIGH RES & OFFICE
  * Mainos
  PHOTO & BAR
  * Ergonomia
  FRESH
  Pieni yritys 10-40 m2 lattiapinta 100€ – 350€ 0€ – 550€ 0€ – 250€ 0€ – 150€ 75€ – 300€
  Toimistopainotteinen 50-300 m2 pinta 300€ – 850€ 500€ – 1000€ 200€ – 550€ 100€ – 450€ 200€ – 550€
  Tuotanto & toimisto 400-1000 m2 pinta 800€ – 1750€ 700€ – 2000€ 400€ – 950€ 300€ – 1900€ 400€ – 1200€
  Kokous, tuotanto & toimisto 2000 m2 pinta 1500€ – 3000€ 1800€ – 3200€ 800€ – 1400€ 400€ – 2400€ 600€ – 2200€

  1) SISÄÄNTULO | LOGO & ENTRY
  Kuramatto, sisääntulomatto, eteismatto – eli logomatto lähellä ovea tulee kerätä mahdollisimman tehokkaasti likaa. Painettu matto tulee myös olla pesunkestävä 60º kun imurointi ei enää pure.

  LOGO ja ENTRY logomatto sisääntulomatto kuramatto ovimatto

  2) AULA & KÄYTÄVÄ | MARATHON & LOBBY
  Logomatto respassa sekä käytävillä jossa on tehokas nesteenpoisto ja äänenvaimennus on huippuluokkaa. Jopa 60% enemmän nukkaa kuin tavallisessa logomatossa. Märkäimuri/Laakapesu.

  MARATHON & LOBBY Logomatto aula ja käytävä - jopa 20m pitkä

  3) TOIMISTO & LIIKE | HIGH-RES & OFFICE
  Brändäävä mainosmatto jossa matala nukka. Terävä painojälki ja äänieristys. Erinomainen logomatto liikkeisiin ja toimistoon. Paras sisätiloissa jossa märkä-/likatorjuntaa ei tarvita. Pesu 40º ja imurointi.

  Mainosmatto matala nukka terävä painatus HIGH-RES & OFFICE matot hinta

  * MAINOSMATTO | PHOTO & BAR
  Neiliväripainettu mainosmatto ja tiskimatto tehosteena. Toimii julisteen tavoin ja mahdollistaa mainostamisen lattialla. Esillepanon boostaja kaupassa. Tykätty baarimatto, liikelahja ja liikemainos.

  Resoluutio painotarkkuus CMYK mainosmatto PHOTO & BAR

  * ERGONOMIA-MATTO | FRESH
  Ergonomiamatto sopii kaikkiin ympäristöihin ja pitää sinut virkeänä. Metallipajassa, kokoamispisteessä, messupöydän takana, keittiönlattialla… FRESH kumimatto sopii jokaiseen paikkaan ja auttaa ihmistä siellä missä seisova tekee työtänsä.

  Ergonominen työmatto sinne missä ihminen seisoo

  Vielä kertauksena: Kun tilaat maton niin ajattele tilaasi kulun suhteen kolmessa osassa. Mikä on sinun mattovalinnan suhteen tärkeätä. Sisääntulot ulkoa ja tuotannosta? Veden poisto? Äänenvaimennus? Painokuva ja kuinka tarkka sen tulee olla – Logopainatus vai valokuvantarkka?

  Klikkaa itsesi Logomattosivulle ja tilaa omasi >

  DESIGN – KUINKA SUUNNITELLA LOGOMATTO?

  TETRIXin tarjoamissa matoissa on 4 eri terävyysastetta johtuen maton proilista mutta samat seikat pätevät myös muiden valmistajien mattoihin jos poissuljetaan pienet painotekniset erot ja käytetty mattomateriaali.

  Mattosuunnittelu Design by tulitikku

  Tuuheampi nukka, lisää tikkuja.

  DESIGN BY TULITIKKU
  Johtuen maton kulloisenkin nukan korkeudesta, painojäljen tarkkudessa on eroja. Pitkät jouhet nukassa taittuvat kun maton päälle astutaan ja siksi esim ohuet linjat häviävät nukkaan. Tämän vuoksi korkeanukkainen matto vaatii suurpiirteisempiä yksityiskohtia kuin lyhytnukkainen matto. Täysin sileä matto joka painetaan CMYK nelivärillä (PHOTO, BAR) toistaa terävimmätkin yksityiskohdat ilman tikkumittaa.

  1) Sileänukka ”PHOTO” sekä ”BAR” = Valokuvapaino
  Näiden mattojen ensisijainen tehtävä on mainostaa eikä torjua likaa. Painetaan 4-väritulostimella jolloin kuvan tarkkuus sekä väriskaala on melkeimpä rajaton. (Näissä malleissa minimitilausmäärät)

  2) Matalanukka ”HIGH-RES” & ”OFFICE” = vähintään 1 tulitikun paksuiset viivat
  Jos tarvitset kohtuullisesti likaa torjuvan maton ja painettava tiedostosi on täynnä pieniä, tuitikun paksuisia yksityiskohtia niin valitse High-Res. Tässä teräväpiirto-matossa ei ole minimitilausmääriä.

  3) Mediumnukka ”LOGO” & ”ENTRY”= vähintään 2 tulitikun paksuiset viivat
  Tämä matto on liantorjunnaltaan varsinainen työjuhta ja imee tehokkaasti itseensä lian ja märän. Kuten kaikki laatumattomme sen nukka on pohjaan asti värjätty ja painojälki on korkealuokkaista.

  4) Korkeanukka ”MARATHON” & ”LOBBY” = vähintään 3 tulitikun paksuiset viivat
  Käytävämattojen kuningas. Korkea, hyvin tiheä (jopa 60% enemmän) nukka kerää lumet ja vedet todella tehokkaasti sekä vaimentaa melua sisätiloissa.

  Graafinen suunnittelu design hinta logomatto mainosmatto

  Mattosi graafinen suunnittelu

  * Tarjoamme myös edullisen suunnittelun logomatollesi
  Mikäli sinulta puuttuu työkalut, tai ideat mattosi suunnitteluun niin me voimme tietysti auttaa. Veloitamme per 15 minuutta ja sovimme etukäteen kanssasi ettei tule yllätyksiä. Saat painovedokset hyväksyttäväksi ja kun olet tyytyväinen niin laitamme painoon. Reilua kauppaa! Sunnittelupalvelu & Hinta >

  5 HYVÄÄ SYYTÄ — KUINKA HYÖDYT LOGOMATOSTA?

  Mattojen tehokkaalla asettelulla säästät selvää rahaa ja parannat sisätilojen käytettävyyttä.

  Hyvä matto maksaa itsensä takaisin, vähentämällä siivoukseen käytettävää aikaa sekä estäen lattiapintojen ennen aikaista kulumista. Tehokas matto vähentää ilmassa leijuvien hiukkasten määrää sekä sitoo vettä, estäen liukastumisia. Esteettisyyden lisäksi logomattomme myös vaimentavat ääntä ja nostavat täten tilojen viihtyvyyttä.

  Kuramatto eteismatto sisääntulomatto LOGO ENTRY logomatot

  Liantorjuntaa

  Logomatto auttaa pitämään sisäilman puhtaampana

  Vähemmän hiukkasia

  Logomatto tekee lattioista turvallisemmat

  Estää liukkaan

  Logomatto vaimentaa melua ja parantaa akustiikkaa

  Melun vaimennus

  Logomatto Mainosmatto brändäys maino markkinointi Sisustus suunnittelu

  Brändäys

  1) Kerää jopa kilokaupalla kuraa ja soraa

  Logomatto toimii sulkuna lian torjunnassa. Ilman eteismattoa lattiaa pitäisi taukoamatta puhdistaa että pääsisi samaan tulokseen. Pysyäkseen tehokkaana matto vaatii toki imurointia ja ajoittaista pesua, vaan kiitokseksi se myös estää likaa ympäri vuorokauden.

  Kodin tai pienen toimiston ovesta kulkeutuu vuodessa kilon verran kuraa ja hiekkaa. Vuosien saatossa tämä lika laskeutuu kaikkialle ja kovat hiukkaset kuluttavat pintoja – ei vain lattioita, vaan loppukädessä, kaikkia rakennuksen osia.

  2. Ilmassa leijuvien hiukkasten torjuminen

  Vilkaisu ilmastoinnin suodattimeen saa meidät nopeasti käsittämään mitä hengitämme. Suuri osa siitä liasta joka päätyy ilmanvaihtoon ja keuhkoihimme tulee ovien kautta. Lika, siitepöly ja pienhiukkaset kuleutuvat kenkien pohjissa. Näiden määrää voidaan tehokkaasti vähentää hyvillä matoilla – parantaen sisäilmaa.

  3. Yksi liukastuminen voi käydä kalliiksi

  Järeätkin talvijalkineet voivat hetkessä muuttua vaaralliseksi, kun lumi pakkautuu pohjien alle. Voit rakennuksen sisälle ennen kuin jalka luistaakin alta, lumen sulaessa liukkaaksi vedeksi. Lämpimällä säällä tasapohjaiset kengät muuttuvat vaarallisiksi jo pienestä määrästä märkää lattialla.

  Usein säästymme pelkällä säikähdyksellä mutta nilkan nyrjähtäminen tai kaatumavamma voi vaatia pitkänkin sairasloman. Valitse laadukkaan logomaton, joka todella pystyy keräämään veden ja lumen, ja jonka pohja ei itsessään lähde liukumaan!

  4. Vaimentaa häiritsevää ääntä

  Ei ainoastaan askelääniä vaan maton rakenne vaimentaa kaikkea melua. Matto äänieristää ja poistaa kaikua pehmeän nukkansa sekä kumipohjansa ansiosta. Logomatto voi monessa suhteessa esim. korvata kalliiden akustiikkalevyjen asentamista seiniin ja sisäkattoon, ja näihin verrattuna maton “asentaminen” käy silmänräpäyksessä.

  5. Brändäävä, kaunistava hyödyke

  Paitsi että logomatto voi toimia markkinoijana, se on aina tervetullut silmänilo. Oma designmatto voi korostaa somisteena tilan arvokkuutta kuin muukin sisustustekstiili. Matto kuin matto luo tunnelmaa, lisää turvallisuutta ja vähentää melua.

  Mainosmattona käytettynä, se on kuin uupumaton myyjä. Jälleenmyyjän liikkeestä tai toimistosta löytyy aina vapaata mainostilaa lattialta – vaikka hyllyt ja seinät olisi jo käytetty.

  LATAA ILMAISEKSI MYÖS MUUT OPPAAMME!

  Jotkut osat tästä oppaasta ovat otteita kaikista muista oppaistamme joita löydät verkkosivultamme. Mikäli haet nippelitietoa jostain osa-alueesta niin löydät sen sieltä. Sivuiltamme löydät myös videoita, hinnat ja tuotekuvaukset 24/7.

  Esimerkiksi nämä TETRIX oppaat messuilusta saattavat kiinnostaa: