Innovatiiviset uutuudet Inno-Labrasta | TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Muut Keksinnöt 2023-10-15T08:19:17+00:00

  Uutuuksia TETRIX innovaatio-labrasta

  TETRIX ja alumiinijärjestelmiä valmistava brändimme ALUVERK innovoi, valmistaa ja tuotteistaa myös toiminta-alueemme ulkopuolelle. Täältä löydät muutamia esimerkkejä kannettavista kylteistä, ergonomiatuotteista, pressutelineistä ja siivous- sekä sairaalatuotteista.

  Signal Tipi kannettavat varoituskyltit tienvarteen, pihaan sekä vetten päälle

  SIGNAL TIPI – Turvallisempi ympäristö kaikkialla
  Helpommaksi ei voi tulla. Valitse suuresta valikoimasta erilaisia tipejä, löytyy kylttejä metsästykseen, työkonevaroituksia, henkilövaarakyltteja ja jopa uivia kylttejä. Kevyt mutta tuulenkestävät kylttimme ovat super-nopeita pystyttää ja käyttää. Voimme myös suunnitella sinulle oman kuvan kylttiin.
  Hakusanat: Kyltti, Metsästys, Hirvimetsästys, Vilkkuva, Varoitus, Työkone, Liikennemerkki, Henkilövaara, Työmaa

  Pressuteline - vene, asuntovaunu, asuntoauto

  CROSSBARS – Helpompi tapa kattaa veneet, autot ja vaunut
  Pressuteline joka on syntynyt siitä että käytimme aivan liikaa aika veneiden peittämiseen. Crossbarsilla pystyt yksin rakentamaan kätevän suojan kulkuvälieellesi. Se nousee omille jaloilleen ja sitten vaan vedät katteet yli. Helpompaa ei voi olla. Tutustu helpompaan pressutelineeseen!
  * Lataa PDF esite CROSSBARS

  ASENTO ergonomiset tuotteet

  ASENTO – Ergonomiset tuotteet, turvallisempi työ
  Löydä ratkaisut jotka nopeuttavat työntekoa mutta myös lisäävät henkilöturvallisuutta ja hyvinvointia. Meillä valmistetut tuotteet ovat helppoja ja innovatiivisia. ASENTO tuotteet sopivat niin toimistoon, lähettämöön kuin tuotantoon. Voimme myös brändätä tuotteet.
  * Lataa ASENTO tuotteista PDF tiedoston.

  Helppoja edullisia siivoustuotteita ja sairaalatuotteita

  SIIVOUS & SAIRAALA
  Annostelijat ja automaatit. Korokkeet ja sairaalaseinäkkeet jaloilla. Me rakennamme aamusta iltaan tuotteita jotka helpottavat siivoustyötä ja parantavat hygieniaa juuri niin kuin kuuluukin. Kaikki spraypulloista sairaalaosastojen rakenteisiin.
  * Lataa esite