TETRIX – Super-nopea toimitus, edullinen hinta ja kotimainen.
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Roll Up -sve 2018-03-23T10:11:46+00:00
  PatentDispenser

  PatentDispenser LITER

  PASSAR FÖR EN LITERS FLASKOR
  Stretchade limousine modellen av PatentDispensern
  -Kan monteras på vägg eller DesiStand fot
  Leverans: Frakt 1-3 dgr
  Ingår: Patentdispenser
  Mera >>>


  MULTI-DOSERARE, FRÅN BAJA-MAJAN TILL KIRURGISK AVDELNING

  Har du också sett tiotals, kanske hundratals ställen där det står doserare på väggen - doserare som stått tomma sedan åratal?! Med PatentDispenser har du en hygienisk lösning som inte binder dig till vissa producenter, utan du kan köra olika flaskor i doseraren, och variera den efter DITT behov. PatentDispensern har sjukhusklass alla delar är elförsinkade och kan diskas. Detta till trots så fungerar den lika bra i Baja-Majan eller i husbilen, som i ditt kök eller på kirurgisk avdelning.

  PatentDispenser är en TETRIX innovation som gör att vi aldrig mer blir utan fungerande doserarlösningar. Byglarna på PatentDispensern kan flyttas så att den på några sekunder passar vilken flaska som helst. Inga kontaminerade händer vidrör flaskan vid användning för PatentDispensern har en armbågsavtryckare som står 16cm från väggen. Tilläggsbyglar finns för att passa även stora litersflaskor!

  Du kan köra re-fill med vilken flaska som helst och fylla den med tvål, handsprit, salvor, schampoo... det medel som fordras. Spara pengar med att köpa bulk och fyll på pumpflaskorna gång efter annan. Patentdispensern behövs, åtminstone som back-up, till alla ställen med höga hygienkrav.

  Tillverkad i Finland.

  (Pris moms 0%)
  . . . . . . . . . . . . . .
  Webbshop: Klicka på varukorgen och gå sedan till beställningsformuläret uppe till höger.


   
  EUR
   
  Antal

  PatentDispenser LITER
  29,00
   


  Produkter i samma kategori