TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  TEXTRIX WEBSHOP 2024-01-22T18:43:33+00:00


  TROLLEY,

  TROLLEY, Smartaste sättet för ALLT

  -Ultralätt, robust TROLLEY
  Lätt transport av ALLT
  Utvecklad och tillverkad specifikt för våra system.
  Ingår: TROLLEY
  Mer info & storlekar >>>


  SMARTASTE TRANSPORT AV ALLT
  TETRIX TROLLEY är en smart och unik lösning för transport av våra system. När du släpper ner den på underlaget så sätter sig hjulen platt på marken. TROLLEY ligger stadigt likt en pall på bilgolvet, bordet etc. Fungerar som en skyddspall för produkterna under transport. När du vinklar upp TROLLEY så ställer sig hjulen rätt i ett nafs.

  ERBJUDANDE: Beställer du TROLLEY samtidigt med ett TRUSS, ALU, TUBE system, eller andra våra produkter så planerar och packar vi den klart åt dig - med behövliga lådor och remmar och DU BETALAR BARA FÖR TROLLEYN.

  Enkel att packa. Sätt på lådan eller lådor och spänn fast med spänn remmarna. Det är bekvämast att ha lådan lådorna lösa när du packar ner och till sist spänna fast så att t.ex. det tyngsta är nertill och bildvårarna högst upp.

  Lätt flytta. Lådan/lådorna stålls på ramen och när du lyfter änden så placerar sig de 3 hjulen i färdriktningen. Färdas lätt och ljudlöst över trösklar och lämnar inga märken på golv.

  Smart lagring. TROLLEY kan lagras så att ligger kvar under lådan/lådorna i hyllan. Enkel att lyfta i ändorna. Vill du förvara TROLLEY:n skiljt, eller använda den för annan transport, så kan den ställas stadigt mot vägg med hjulen uppåt för att inte glida iväg eller också hängas på en spik, bara 40mm djup. Utrymmes-snålt.

  Robust men ändå lättvikt. Tillverkad hos oss, specifikt avsedd för reklamsystem. Finländsk kvalitet!

  Ultralätt - ultrabekväm.

  (Pris moms 0%)
  . . . . . . . . . . . . . .
  Webbshop: Klicka på varukorgen och gå sedan till beställningsformuläret uppe till höger.


   
  EUR
   
  Antal

  TROLLEY, Smartaste sättet för ALLT
  159,00
   


  Produkter i samma kategori