TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  TETRIX VERKKOKAUPPA 2024-01-22T18:44:11+00:00
  TROLLEY,

  TROLLEY, Sopii KAIKKEEN kuljetukseen

  -Ultrakevyt, kestävä trolley
  Helppoa KAIKKEEN kuljetukseen
  Kehitetty & valmistettu vartavasten TETRIXillä.
  Sisältyy: TROLLEY
  Lisätietoa & kokoja >>>


  FIKSUMPI KULJETUS AIVAN KAIKELLE
  TETRIX TROLLEY on innovatiivinen ratkaisu järjestelmiemme siirtämiseen. Kun asetat sen alustalle se asettuu litteäksi niin että pyörät kääntyvät lattian mukaisesti. TROLLEY makaa tukevasti kuin lava auton lattialla, pöydällä jne ja suojaa kuljetettavaa tavaraa iskuilta. Kun nosta kulmaan niin pyörät asettuvat oikein samassa silmänräpäyksessä.

  TARJOUS: Mikäli tilaat TROLLEYN samalla TRUSS, ALU, TUBE -järjestelmän tai muiden tuotteidemme yhteydessä niin me suunnittelemme ja pakkaamme sen sinulle valmiiksi - kaikki tarvittavat laatikot ja remmit mukaan ja SINÄ MAKSAT VAIN TROLLEYsta!

  Helppo pakata. Aseta laatikon tai laatikot TROLLEYn päälle ja kiristä remmit. Helpoimmin pakkaat laatikot irtonaisina ja vasta sen jälkeen asetat ne kuljetusalustan päälle, niin että esim raskain tavara on alimpana ja kuvavuodat pinon päällimmäisenä.

  Helppo siirtää. Laatikko tai laatikot asetetaan kehyksen päälle ja kun nostat päädystä niin TROLLEYn 3 pyörää asettuvat menosuunaan. Kulkee kevyesti ja äänettömästi kynnysten yli, eikä jätä jälkiä lattioihin.

  Fiksu varastointi. Voit varastoida tavarasi niin että laatikko/laatikot ovat kiinnitettynä koko ajan. On helppoa siirtää messutelineitä nostamalla TROLLEYta molemmista päistä. Mikäli haluat säilyttää TROLLEYta erikseen, ja käyttää muuhun kuljetukseen, niin nostaa seinää vasten pyörät ylöspäin, estääksesi liukumiset tai ripusta naulalle jolloin se on vain 40mm syvä. Tilaa säästävä.

  Kestävä mutta silti ketterä. Valmistettu meillä, vartavasten mainostelineille. Avainlippu tuote!

  Ultrakevyt - ultrafiksu.

  (Suomen ALV lisätään hintaan)
  . . . . . . . . . . . . . .
  Nettitilaus: Klikkaa koria ja siirry tämän jälkeen tilauskaavakkeeseen yläoikealta.


   
  EUR
   
  Määrä

  TROLLEY, Sopii KAIKKEEN kuljetukseen
  159,00
   
  Kiristysremmit (sisältyy kun ostat mainostelineet)
  12,00
   
  BOX Vahva (sisältyy kun ostat mainostelineitä)
  8,00
   


  Saman tuoteryhmän valikoimaa