TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  TETRIX VERKKOKAUPPA 2024-01-22T18:44:11+00:00
  StopSneeze

  StopSneeze KIT, 1.000 kpl (0,10 E)

  Eikö turvavälit pidä odotushuoneessa ja kaupassa?
  -Vaadi esim. kauppiaaltasi että kaikki liikkeen asiakkaat käyttävät StopSneeze suojia!
  Suojaa tehokkaasti pisaratartunnalta.
  Toimitus: Kuljetus 1-3 pvä
  Pakkaus: 1000 kpl
  Lisätietoa >>>  StopSneeze EI OLE hengityssuojain vaan pisarasuoja jolla käyttäjä suojelee ympärillä olevia tartunnalta.

  StopSneeze asettuu tiviisti kasvoille ja päästää ilmaa vain suorassa kulmassa käyttäjäänsä. Näin muut suunnat ovat suojassa pisaratartunnalta, joka johtuu yskimisestä tai aivastuksista. SneezeGuard vähentää ilmassa leiuvien, tartuntaa kantavien, aerosolien määrää - pienentäen tartuntariskiä. Käyttäjä voi asettaa tiheän liinan suojaimen alle saadakseen paremman ilman suodatuksen. Meiltä löytyy 3 eilaista pakettia:

  A) KIT
  -Stanssatut suojat ja kuminauhat. Mikäli sinulla on mahdollisuus esimerkiksi vastaanotossa tai portilla käyttää luppoaikaa suojien kokoamiseen niin tämä on edullisin ratkaisu.

  B) READY
  -Kokoamme tuotteesi valiiksi paetiksi ja suojat tulevat pakattuna laatikkoon. Voit avata laatikko ja antaa suojaamisen alkaa välittömästi.

  C) BRANDED+
  - Tilatessasi KIT tai READY paketin niin voit tulostaa mainoksesi koko tai osalle sarjasta. Täysväripainatus 100x40mm. Plussaa tulostushinta valittuun pakettiin.

  Markkinoilla on monia niin kutsuttuja "hengityssuojaimia" jotka itse asiassa eivät ollenkaan suojaa koska kaikki, jopa pisarat, lentävät näistä suoraan läpi. Tälläisten tuotteiden valheellinen suojan tunne voi olla petollinen. Meidän tuotteemme ratkaisee tämän edullisella tavalla. Kotimainen paperituote jossa on verratain jäykkä rakenne mutta on mukava käyttää - ja toimii. Rakenne koostuu paperista sekä luonnonkumista joten se rasittaa ympäristöä minimaalisesti.

  Pisarasuoja StopSneeze on suunniteltu lyhytaikaiseen käyttöön esimerkiksi kaupassakäynnin ajaksi tai odotushuoneessa odottaessa. Suoja asetetaan kasvoille ulko-ovella ja jätetään roskikseen mennessä ulos. Tartu ainoastaan suojan kumilenkkeihin päälle laittaessa tai poistaessa.

  Valmistettu Suomessa! Avainlippumerkitty.

  (Suomen ALV lisätään hintaan)
  . . . . . . . . . . . . . .
  Nettitilaus: Klikkaa koria ja siirry tämän jälkeen tilauskaavakkeeseen yläoikealta.


   
  EUR
   
  Määrä

  StopSneeze KIT, 1.000 kpl (0,10 E)
  100,00
   
  StopSneeze READY, 1.000 kpl (0,26 E)
  260,00
   
  StopSneexe KIT 100.000 kpl (0,08 E)
  8000,00
   
  StopSneexe READY 100.000 kpl (0,19 E)
  19000,00
   
  BRANDED+ painatuslisä 1.000 kpl kohti
  199,00
   


  Saman tuoteryhmän valikoimaa