TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  TETRIX VERKKOKAUPPA 2024-01-22T18:44:11+00:00
  Mainostaulu,

  Mainostaulu, Komposiitti, Ulko & Sisä

  -Kevyt mutta tukeva sandwich komposiitti mainostaulu
  Roikkuvat kyltit ja vahvat mainostaulut. Tavall. ulkokyltti, liikennekyltti tai sisäkyltti paikoissa jossa ilkivallan vaara.
  Iskunkestävä, pitkäikäinen, monitoiminen. Ei pyöristy.
  Lähtökoko: 200 x 305 cm | 3 mm
  >>> Lisätietoa


  KOMPOSIITTILEVY DIBOND TOIMII AINA
  Sandwich rakenteinen jokapaikan komposiittilevy jossa on alumiini-muovi-alumiini rakenne. Markkinoilla on monia malleja kyseisetä, vaan meillä käyämme reilumpaa 0,20mm alumiinikerrosta levyn molemmin puolin. Täysin muotonsa pitävä ja säänkestävä painettu levy.

  Yksi tai kaksipuolisesti, roikkuva tai seinäkiinnitetty. Jos haluat olla sata varma että saat parhaan mahdollisen levyn tulostettasi varten niin valitse komposiitin. Sillä on pisin elämänkaari ja on edullisin pitkällä tähtäimellä. Komposiittilevy painettuna on väliltä 45-100 EUR/m2 - hinta vaihtelee määrän ja koon mukaan.

  - MAINOSTAULUT JA LEVYT PAINATUKSELLA PARHAIMMALLA TULOKSELLA
  Kerro meille mihin käyttötarkoitukseen painettu levysi tai taulusi tulee, niin löydämme sinulle parhaiten toimivan, edullisempaan hintaan. Voimme auttaa sinua säästämään aikaa ja rakk. Ennen tarjousta tapaamme kysyä esim:

  - Käyttöympäristö (sisällä, ulkona, tuulista)?
  - Painoalan koko?
  - Kiinnitysmahdollisuudet?
  - Oletko yksin vai saatko apua taulun kiinnittämiseen?
  - Tukeeko tausta kuvalevyä, roikkuuko se?
  - Kuinka kauan mainoslevy tulee olemaan käytössä...?

  Monet asiat määräävät hinnan, kuten syntyneet hukaneliöt, suurten levyjen rahtikustannus, säänkestävyys, maksimipaino, määrä jne. Yksi asia on kuitenkin varmaa, me käytämme vain parhaimpia teippejä ja laminaatteja 5 vuoden takuulla ja me haluamme myydä sinulle ratkaisun joka saa niin sinut kuin meidät ylpeiksi.

  Pyydä tarjousta jo tänään!


   
  EUR
   
  Määrä

  Mainostaulu, Komposiitti, Ulko & Sisä
  0,00
   


  Saman tuoteryhmän valikoimaa