TETRIX – Super-nopea toimitus, edullinen hinta ja kotimainen.
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Roll Up 2018-03-23T09:56:17+00:00
  GIRAFFE

  GIRAFFE Kaapeli & Letku-jatkaja

  Laitteet aina ulottuvilla
  -Ylettyvyyttä ilman kaapeleita lattialla
  Toimitus 1-3 pvä
  Lisätietoa >>>

  JÄRJESTYS, TURVALLISUUS JA YLETTYVYYTTÄ
  Kotimainen apuväline kaikkiin työkohteisiin. Mikäli mielestäsi virtajohdot ja paineilmaletkut ovat väärässä kohdassa niin GIRAFFE auttaa ratkaisemaan ongelmat. Telineen voit kiinnittää niin seiniin kuin hyllyihin ja asennus käy hetkessä. Edullinen tapa tehdä työstä tehokkaamman.

  JÄRJESTYS
  GIRAFFE jatkajalla voit asettaa esim. pistorasiat sinne missä ne parhaiten soveltuvat työntekoa varten. Jos työkohde siirtyy niin joustava kääntö-varsi ylettyy kohteeseen. Laitteet ja työkalut voidaan asettaa omiin kohteisiinsa ja letkut sekä johdot ovat aina siellä missä pitääkin.

  TURVALLISUUS
  Lukemattomat tapaturmat työpaikalla johtuvat siitä että joku kompastuu johtoon tai letkuun joka on jäänyt epäsiististi lojumaan lattialle. GIRAFFElla kukkaan ei loukkaannu sillä että työkalu lähtee otteesta jonkun kompuroidessa johtoon tai kaatuessa "tilapäisesti" lattialle jääneeseen letkuun. Kun käytät GIRAFFE jatketta sinun ei tarvitse kaahata huteran tikkaan päälle tai ryömiä hyllyjen välistä löytääksesi pistorasian - ne ovat aina turvallisesti lähietäisyydellä.

  YLETTYVYYTTÄ
  GIRAFFE jatke kääntyy 3 metrin läpimitalla ja lisäksi letkun tai kaapelin pituuden verran. Yletyt kauemmas laitteiden ja työkalujen kanssa ilman että ne takertuvat laatikkoihin, jalkoihin, lavoihin tai kalusteisiin. GIRAFFE sopii kaikille sähkö ja ilmakäyttöisille työkaluille.

  Valmistettu Suomessa.

  *Haluatko jälleenmyyjäksi. Ota meihin yhteyttä!

  (Suomen ALV lisätään hintaan)
  . . . . . . . . . . . . . .
  Nettitilaus: Klikkaa koria ja siirry tämän jälkeen tilauskaavakkeeseen yläoikealta.


   
  EUR
   
  Määrä

  GIRAFFE Kaapeli & Letku-jatkaja
  59,00
   
  Giraffe Light LED (kohdevalo kaulalla)
  59,00
   


  Saman tuoteryhmän valikoimaa