TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  TETRIX VERKKOKAUPPA 2024-01-22T18:44:11+00:00
  Easy-Bin,

  Easy-Bin, Fiksu roskis 10-200 litraa

  Ergonomiaa ilman raskaita nostoja
  -Voidaan merkitä esim. tartuntavaaran suhteen.
  Toimitus: Kuljetus 1-3 pvä
  Lisätietoa >>>

  TAATUSTI ERGONOMINEN, TURVALLINEN JA PUHDAS JÄTTEENKÄSITTELY
  Oletko väsynyt painaviin nostoihin, sotkuiseen käsittelyyn sekä työlääseen puhtaanapitoon jätteenkäsittelyssä? Easy-Bin:in rakenne on todella kestävä. Tolppa alumiinia ja jalka on galvanisoitua terästä. Seisoo todella tukevasti ja kokonaispaino on noin 6 kg.

  ERGONOMINEN
  Easy-Binillä säkki pudotetaan aina alaspäin, joten sinun ei tarvitse nykäistä kauheita maastavetoja saadaksesi säkin pois tyhjentäessä. Päästät helposti vain säkin yläpäästä ja siirrä. Yläpään lukko vetää säkin tiukemmin kiinni sen täyttyessä.

  TURVALLISUUS
  Kansi voi jättää avoasentoon nopeaa täyttämistä varten tai sen voi sulkea mikäli jätteet pölyttävät tai päästävät vaarallisia aineita ilmaan. Voit myös merkitä kannen ylä ja/tai alapuolen. Videossa tuotetta käytetään keräämään kontaminoituja kasvomaskeja turvallisella tavalla.

  PUHDAS
  Helpottaa siivoamista koska Easy-Bin käyttää minimaalissesti lattiatilaa (40x40cm) ja siivojaa pääsee helposti säkin alle. Jäljelle eil jää haisevia tai tahmaisia nesteitä kuten pöntön pohjalle kertyy. Säkki pysyy tiukasti paikoillaan eikä se valu alas niin että puolet roskista ovat astian reunoilla, säkin vieressä.

  *Haluatko jälleenmyyjäksi. Ota meihin yhteyttä!

  (Suomen ALV lisätään hintaan)
  . . . . . . . . . . . . . .
  Nettitilaus: Klikkaa koria ja siirry tämän jälkeen tilauskaavakkeeseen yläoikealta.


   
  EUR
   
  Määrä

  Easy-Bin, Fiksu roskis 10-200 litraa
  129,00
   


  Saman tuoteryhmän valikoimaa