Ofta frågat om RollUps, mässmonter, display, grafik | TETRIX
FAQ     UPLOAD     LOGIN
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  FAQsv 2018-04-15T04:11:10+00:00

  Vanligaste frågor
  Nedan har vi gjort en sammanfattning av ofta förekommande frågor och svar, vilka vi hoppas är till hjälp för dej. Hittar du inte svaret på dina frågor så ta gärna kontakt med oss personligen.

  Prissättning

  Hur kan det vara så billigt?
  När vi tar in nya produkter så har vi en klar målsättning för vad du som kund är villig att betala och vilka fordringar du ställer. Blir priset för högt eller kvaliteten för dålig så stryker vi produkten. Vi stävar till att alltid ge dig marknadens bästa valuta för pengarna. Många har redan märkt fördelen.

  Mängdrabatt?
  Ja, mängdrabatten i webbshoppen gäller redan från när du beställer 2 st av samma produkt.

  På vilket sätt skiljer sig TETRIX?
  Vi har ett av de största lagret i Nordeuropa samt tillverkar även våra egna skräddarsydda displayer. Ifall du hittar en likvärdig produkt till ett billigare pris; kontrollera garantitider samt använda material – där finns svaret i över 99% av fallen.

  Hör trycket till priset?
  Ja, priset avser nyckelfärdiga produkter. Vid varje respektive produkt anges medföljande utrustning. T.ex. en Roll Up levereras ALLTID med ställning + tryckt våd + vadderad transport väska. Alla tillbehör till de olika produkterna hittar du på produktbeskrivningarna.

  Vilka övriga kostnader tillkommer? 
  Om inget annat nämns tillkommer moms 23 % (i Finland) och frakt enligt vikt. Inga andra kostnader tillkommer. Dessa ser du i kassan innan beställning.

  Att Beställa

  Hur beställer jag?
  Först går du in på hemsidan och fyller på kundvagnen. Sedan skickar du in ordern. Sist laddar du upp ditt material för tryck. Ring +358 (0)10 219 3560
   ifall du är osäker.

  Leverans

  Hur lång är leveranstiden?
  Din display är alltid leveransklar inom 1-10 arbetsdagar från det att vi emottagit tryckfärdiga dokument (beroende på modeller och mängder). Tiden räknas från det att vi har godkänt designen och är klart att tryckas. Därtill kommer frakt 1-4 dagar inom Norden. Vi erbjuder även express-tjänster för vissa produkter.

  Hur levereras varorna? 
  Displayerna levereras till din dörr. Se därför till att uppge en leveransadress där de kan emottas. Har du beställt ett större displaysystem bör det finnas lämpligt ställe att överlåta varorna på.

  Att färdigställa dokument

  Bilder och dokumentformat?
  Vi emotser rätt gjorda JPG dokument, där resolutionen, möjligt utfall och bildstorleken är korrekt och färger i CMYK. Inga skärmärken eller annan prepress märkning får förekomma. Gå till sidan “Layout” så kommer du vidare.

  Kan ni även fixa designen åt mig?
  Såklart. Bekanta dig med vår designguide, men ifall du inte har tid eller rätt verktyg så kan du kontakta oss direkt. Ring +358 50 4000 023 eller mejla info@tetrix.fi så berättar vi mera.

  Hur skickar jag filer?
  Använd uppladdninsgfunktionen. Den hittar du längst upp på sidan . Lätta, under 15 Mb filer kan du i vissa fall även skicka direkt per e-post. Större filer skickar du enklast med sprend www.sprend.com eller med ftp överföring. Gå in på sidan Layout.

  Print

  Trycker ni nya bildvåder till gamla ställningar?
  Ja. Det enklaste är att du skickar in din ställning direkt till oss. På så sätt kan vi försäkra oss om att du får en bild som passar ställningen. Fråga pris info@tetrix.fi eller ring oss på +358 (0)10 219 3560.

  Fotografier med många färger då?
  Vi trycker alltid med s.k. fyrfärgstryck, detta betyder att du för samma pris alltid får full färgsättning (fotografitryck). Notera också att trycket sker med CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Black) kulörer. RGB monitorfärger eller PMS färger trycker vi inte.

  Vilka material använder ni i storbilder?
  Vi kan i princip trycka på alla slags material – både mjuka och hårda. Vanligast är plaster och plastöverdragna tyger men även polyester. Skivorl som KAPA, reklamplast och aluminium går också bra.

  Tryckets skärpa
  Skicka in dina filer med 75-150 ppi (dpi) rastertäthet. Skärpan vid tryck av storbilder är i relation till betraktelseavstånd. Som regel kan sägas att trycket ska betraktas på lika långt avstånd som m2 på våden. Alltså att en två kvadrat stor bild ter sig skarp på ett par meters håll osv. Vi strävar naturligtvis till att alltid få ut bästa möjliga kvalitet vid varje tillfälle. 

  Betalning

  Hur betalar jag för produkterna?
  Är det ditt företag som beställer och har FO- eller VAT-nummer så kan du beställa på faktura genom att logga in i shoppen. Privatpersoner betalar med kreditkort eller banköverföring.

  Kan jag betala från utland?
  Ja. EU har bestämt att internationella betalningar inom EES området inte får kosta mer i bankavgifter än inhemska betalningar. Gå in på din Internet-bank > välj att betala till utland > välj därefter EU-betalning. Sedan fyller du i vårt IBAN nummer som ”mottagarens konto”, samt vår SWIFT/BIC kod för ”mottagarens bank”. Välj EURO som valuta och skriv in slutsumman. Mer information får du från din egen banks hemsidor.

  IBAN: FI8211133000616785
  SWIFT/BIC: NDEAFIHH

  OBS. På vår hemsida hittar du förutom SEK och EUR priser även valutaräknare med uppdaterare kurser.

  Att använda displaysystem

  Alla våra mässprodukter är lätta att resa och transportera. Du behöver inga ingenjörskunskaper eller verktygssatser. De portabla displaysystemen kan du lätt sätta upp själv på några få ögonblick.