Yhteystiedot: Suomi Skandinavia Baltia Venäjä | TETRIX
FAQ     UPLOAD     LOGIN
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Yhteys 2018-11-14T19:28:39+00:00

  Ab TETRIX Oy 
  Luutavuorenkatu 16
  FI-68600 PIETARSAARI
  FINLAND

  Y-Tunnus: 2205948-4
  ALV-Tunnus: FI22059484

  Tilinumero: 111330-616785
  (Nordea)
  IBAN: FI8211133000616785
  SWIFT: NDEAFIHH

  Ninni Stenhäll TETRIX Office Manager

  Ninni Stenhäll, Konttoripäällikkö
  Myynti & Laskutus

  +358 (0)10 – 219 35 65
  ninni[at]tetrix.fi

  Lenita Sjöbacka TETRIX Sales and Delivery

  Lenita Sjöbacka 
  Myyjä
  Tilaukset & Toimitukset

  +358 (0)10 – 219 35 66
  lenita[at]tetrix.fi

  Claus Gunnar TETRIX sales

  Claus Gunnar
  Myyjä
  Uusasiakashankinta

  358 (0)10 – 219 35 60
  claus[at]tetrix.fi

  Toni Keskinen
  Tuotesuunnittelija
  3D-suunnittelu & Räätälöinti

  3d[at]tetrix.fi

  Jennifer Nyman TETRIX Back Office and Print

  Jennifer Nyman
  Toimisto & Tulostaminen

  jennifer[at]tetrix.fi

  Anna Yuschenko
  Maapäällikkö TETRIX Venäjä
  Venäjän markkinat

  +792 193 473 35
  anna[at]tetrix.fi

  Mats Sandvik
  Toimitusjohtaja
  Markkinointi & Kumppanuudet

  358 (0)10 – 219 35 64
  mats[at]tetrix.fi

  Office dog at TETRIX

  Leeru
  Office Dog
  Barketing

  leeru[at]tetrix.fi

  Inspiroidu TETRIX uutiskirjeellä

  Suomen suosituimmat kuvatelineet
  Osaamme luoda sinulle tavan, jolla voit viedä suurkuvallisen sanomasi sinne missä ihmiset liikkuvat. Mainoksesi kulkee mukana TETRIX laatikossa, pieneksi pakattuna.

  Olemme toimittaneet kymmeniä tuhansia Roll-Up telineitä, lukemattomia ready-to-go messuosastoja ja tuhansittain esitetelineitä,banderolleja, logolippuja, mainostelineitä ja painettuja mattoja…  Näin olemme oppineet jotakin. Se ”jotakin” on nyt pohjana sille että meistä on tullut alamme innovatiivisin yritys.

  Sinä olet jo nähnyt tuotteemme.
  Kiitos sinun ja monien, monien muun kaltaisesi ansiosta, maastamme tuskin löytyy ihmistä joka ei olisi nähnyt TETRIXin tuotetta tehokäytössä; TV ohjelmat, messut, liiketilat, urheilutapahtumat, lehdistötilaisuudet – rehellisyyden nimissä, me itsekin joskus yllätymme iloisesti kaikista vastaantulevista työn tuloksista. Kiitos sinulle tästä!

  Kuten tuhannet yritykset ja yhteisöt kautta Pohjolan, Baltian ja Venäjän, voit luottaa siihen että TETRIX mainostelineet toimivat kuten kanssasi sovimme.

  TETRIX on innovatiivisin
  Nykyään yhä useampi tuotteistamme on meillä innovoituja ja valmistettuja tuotteita jotka nopeudensa, laatunsa, hintansa ja kotimaisuutensa ansiosta jättävät useimmat kilpailijat pölypilveensä.

  Kun aloimme kehittämään omia mainostelineitä, meitä varoittelivat lukuisat pahan ilman linnut. Niitä riittää. Vaan jos olisimme luopuneet ajatuksesta, meillä ei tänään olisi tarjota Euroopan nopeinta kuvateline-toimitusta. Pystymme esimerkiksi räätälöimään, rakentamaan, ja painamaan kokonaisen messuosaston jopa samana päivänä. Ja mikä parasta, se mahtuu autosi takakonttiin kuljettaessa. Takaamme sen!

  Suomen Jeppis, eli Pietarsaari on uusien, jopa maailmanlaajuisten mainosteline-innovaatioiden kehto. Jokaisena hetkenä, ympäri vuoden prototyyppi-verstaalla jonottaa 30-50 tuotetta. Näistä noin joka viides tuote tulee täyttämään hinta, laatu ja nopeus-vaatimuksemme; päätyen verkkokaupan kautta käyttöösi. Nykyisin tarjoammekin maailman laajimman valikoiman ready-to-go messuosastoja, ständejä jotka siirrät tapahtumasta toiseen ja pystyt muuntelemaan tarpeisiisi sopivaksi.

  Kaikki nyt laadusta osaa puhua
  …ja tarjota jotain halpaa, mutta hyvin harva, jos kukaan, meitä edullisemmin. Koska olemme oppineet vaatimaan tuotteilta sen minkä sinäkin siltä odotat, osaamme tehdä tuotteestasi laadukkaan ja pitkäikäisen. Tunnemme asiakkaamme, tiedämme suomalaisen tinkimättömät vaatimukset. Kyse on luottamuksestasi!

  Ymmärrämme että joskus toimitetut telineet joutuvat sinun kiireen uhriksi, eikä aika anna myöden siistiin käsittelyyn. Yllätyksenä meille ei tule esimerkiksi se että yhtenä hetkenä  toimittamamme tuote on purevassa pakkasessa ja hetkeä myöhemmin +50 astetta lämpimämmässä tilassa. TETRIX kestää. Siksi suunnittelemme aina tuotteemme niin että sen laatu vastaa Pohjoismaista käsitystä laadusta.

  Toimitusvarmuutemme on tunnettu
  Kun ja jos sinulle tulee oikein paniikki, niin me olemme juuri se tippa joka ”viime tipassakin” pyrkii ratkaisemaan pulmasi. Kaikesta iloisesta asiakaspalautteesta, se tavallisin on kiitos siitä että asiakas sai kun saikin kunnialla läpivietyä lähes toivottoman näköisen aikataulun. Toimintavarmuutemme on osa laatuamme – se kuuluu aina hintaan.