Kysyttyä - Hinnat, Suunnittelu, Toimitus, Tiedosto | TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  FAQfi 2018-04-15T04:01:47+00:00

  Usein Kysyttyä
  Alla on listattu tavallisimpia asiakkaidemme mieliä askarruttaneita kysymyksiä sekä vastauksia. Jos et kuitenkaan löydä vastausta omiin kysymyksiisi, ota ihmeessä yhteyttä meihin henkilökohtaisesti.

  Hinnoittelu

  Kuinka teillä voi olla niin edulliset hinnat?
  Syitä on 3: A) Meillä on suuret varastot. B) Uusin tekniikka C) Uskolliset asiakkaat

  Millä tavoin TETRIX eroaa muista?
  Käytämme aina järkeä hinnoittelussamme. Jos satut löytämään meidän tuotettamme vastaavan kokonaisuuden halvempaan hintaan; tarkista takuuaika ja käytettyjä materiaaleja koska 99 kertaa sadasta täältä löytyy vastaus halvemmalle hinnalle …ja monet ovat sen huomanneet.

  Kuuluuko painaminen hintaan?
  Kyllä. Jokaisen tuotteen hintaan sisältyy kokonaisuuteen kuuluva varustus. Esimerkiksi Roll Up –tuotteissa
  hintaan kuuluu itse teline + painettu vuota + pehmustettu laukku ja takuu. Kokonaisuuteen sisältyvät
  tuotteet/palvelut löydät netin tuotekohtaisesta kuvauksesta.

  Mitä muita kuluja minulle tulee?
  Jos ei muutoin mainita, tuotteen hintaan lisätään 23% arvonlisävero (Suomessa). Tilatessasi netin kautta saat tuotteesi kokonaiskustannuksen toimituksineen. Lisää maksutavoista alla kohdasta ”Tilaaminen”.

  Tilaaminen

  Kuinka tilaan?
  Valitse tuotteet netistä. Tilaa tuotteet. Lähetä painotiedostot.

  Katso lisää kohdasta Ostaminen

  Toimitus

  Kuinka pitkä toimitusaika on?
  Kuvatelineesi on toimitusvalmis 1-7 työpäivässä painovalmiin materiaalin vastaanottamisesta tai sopimuksen mukaan. Joidenkin tuotteiden osalta aikataulua voi kiristää ja toiset kestävät hieman pidempään – varmista aina etukäteen.

  Mitä kautta tuotteet toimitetaan?
  Kuvatelineet toimitetaan ovellesi saakka. Muistathan siis antaa toimitusosoitteeksi sen paikan, jossa tuotteet halutaan vastaanottaa ja jossa työpäivän aikana ollaan paikalla.

  Tiedoston valmistaminen

  Kuvat ja tiedostomuodot?
  Otamme vastaan oikein tehtyjä JPG –tiedostoja, joissa resoluutio ja kuvakoko ovat ohjeistusten mukaiset sekä värit CMYK säädöksin. Tiedostossa ei tule olla leikkuumerkkejä tai muita prepress-merkintöjä. Lisää sivulla Suunnittleu

  Suunnitteluapua?
  Aivan varmasti. Tutustu maksutta suunnitteluoppaaseemme. Jos sinulla ei kuitenkaan ole aikaa tai oikeita työkaluja, voit kysyä meiltä niin suosittelemme sinulle graafisen suunnittelijan.

  Kuinka lähetän tiedostoni?
  Kevyet, alle 15 Megan tiedostot voit lähettää suoraan sähköpostilla. Suuremmat tiedostot lähetät nopeimmin sprend palvelun www.sprend.com kautta tai ftp siirrolla. Mene sivulle Suunnittelu

  Tulostus

  Painatteko uusia kuvia vanhoihin telineisiin?
  Kyllä. Pyydä meiltä noutopalvelua niin haemme telineesi ja vaihdamme siihen uuden kuvan. Ota meihin yhteyttä niin selvitämme tarpeesi ja kerromme lisää. info@tetrix.fi tai soita +358 (0)10 219 3560.

  Onko värit jotenkin rajoitettu koska minulla on valokuva?
  Ei ole. Painamme aina nk. neliväripainolla, eli samaan hintaan saat täyden värityksen. Huomaa myös, että painaminen tehdään CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Black) väreillä. Emme paina RGB kolmiväriä tai PMS (spottivärejä).

  Mitä painomateriaalia käytätte suurkuvissa?
  Painamme niin pehmeille kuin koville materiaaleille. Kangas, kevytpressu, paperi tai vaikkapa KAPA, muovilevy tai alumiini. Kaikki käy.

  Painon tarkkuus 
  Pystymme painamaan miltei kuinka pientä yksityiskohtaa takana mutta tämä on usein turhaa isoissa kuvissa ja vie hirveesti aikaa kun niitä ladataan. Katso ohjeet “Suunnittelu” kohdasta niin saat tarkkaa tietoa.

  Maksaminen

  Voinko ostaa myös laskulla?
  Kyllä. Jos sinulla on yritys jolla on Y-tunnus niin voit loggautua laskutusasiakkaaksi.

  Voinko maksaa ulkomailta?
  Kyllä. EU-säädösten mukaan EU:n vapaakauppa-alueella pankkikulut eivät saa maksaa enempää kuin kotimaisissa maksuissa. Mene siis nettipankkiisi > valitse maksu ulkomaille > valitse EU-maksu. Tämän jälkeen täytä IBAN
  -numeromme kohtaan ”maksun saajan tili” ja SWIFT/BIC –tunnuksemme kohtaan ”maksun saajan pankki”. Valitse käytettäväksi valuutaksi EURO ja kirjoita loppusumma. Lisätietoja saat oman pankkisi kotisivuilta.

  IBAN: FI8211133000616785
  SWIFT/BIC: NDEAFIHH

  Huom. Sivuiltamme löydät EUR ja SEK hintojen lisäksi myös ajantasaisen valuuttalaskurin.

  Käyttö

  Kaikki messutuotteemme ovat helppoja pystyttää ja keveitä kuljettaa. Et tarvitse insinöörikoulutusta tai kattavia työkalupakkeja. Tuotteiden kohdalla on pdf tiedosto josta näet tuotteen yksityiskohtaiset tiedot. Tututstu myös “Video” sivuun, sieltä löydät animaatiot monille tuotteistamme.