TETRIX - Super-nopea toimitus, edullinen hinta ja kotimainen. | Roll-Up | Messuosasto | Messuseinä | Logomatto | Koko
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Etusivu 2021-03-11T09:10:57+00:00
  SOITA MEILLE
  TUOTTEET

  Käsihuuhde-automaatti, Maski-automaatti ja PatentDispenser pullo-annostelija

  MASK-MATIC maskiautomaatti, hengityssuojain annostelija

  MASK-MATIC, GLOVE-BOX ja MASK-BOX
  käsine- & maskiannostelijat

  “Best-Sellerit”

  Ulkomainostelineet ja näkyvyys ulkotiloissa

  Messuosastot, ständit ja messuseinät

  Messuseinät myös LED valaistuksella

  Nyt myös LED mainosseinät! Kotimainen messuseinä jopa vuorokaudessa.

  Myymälämainonta ja menekin edistäminen liiketiloissa

  Liiketilamainos, kauppamainos erikoiset bannerit ja LED valomainokset

  Jalallinen LED valomainos tykittää sanomasi

  Logomatot, kyltit ja printit toimitsotilojen ja sisätilojen brändäykseen

  Rajaustolppa brändäys hinta

  Toimivuutta sisätiloihin ja brändäykseen.

  Sponsori- ja urheilutapahtumien mainostelineet

  valokaappi.fi - Valoständit ja valaistut messuseinät
  Logomatto ja mainosmatto malli edullinen hinta koko
  Tilaa TETRIX uutiskirje ja inspiroidu
  Messuoppaat: tehokas messuosasto; suunnittelu, hinta, koko, mainos, messuständi

  Mullistimme messuosaston Expo-Ständi käsitteen

  Vuodesta 2006 olemme toimittaneet 30.000 Roll Up mainostelinettä ja auttanut kymmentä tuhatta asiakasta näkymään. Suomen lisäksi palvelemme koko Skandinaviaa, Baltiaa sekä Venäjän markkinoita. Tuotantokapasiteetti kasvaa ja nettikaupassa yhä suurempaa suosiota nauttii TETRIXillä, Pietarsaaressa valmistetut, innovatiiviset ready-to-go messuosastot kuten: Muunneltava ALU valmisosasto, Euroopan edullisin TUBE messuständi, rakenteet peitävä FULL kangasseinä sekä super nopea SLIM messuseinä. Meiltä löydät tänään maailman kattavimman tarjonnan kannettavia, helposti muunneltavia messuständejä.

  Pystymme valmistamaan räätälöityjä messutelineitä; ekologisia mainoksia, sponsorimainoksia, Uivia Norppia, banderolleja sekä infotelineitä jopa yhdessä päivässä. Innovaatiot, hinta, laatu ja toimitusvarmuus ovat meille yhtä tärkeitä kun olivat yli vuosikymmen sitten – siksi kotimaisuus toimii. Kiitos luottamuksestasi!

  Innovatiivisimmat kuvateline-uutuudet
  Mainostelineet, elämme ja hengitämme niitä. Messut, liiketilat, urheilutapahtumat – oli kyse mistä vain niin autamme sinua aivan uudella tavalla. Osta meiltä Suomessa valmistetut valmisosastot messuille, mainostelineet ja muut ständit, niin tiedät että hinta takaa uutuustuotteen jota muualta et saa.
  TETRIX verkkokauppa kertoo hinnat ja tuotetiedot kuvatelineistä, kuten on Pohjolan pioneerinä tehnyt vuodesta 2006.

  Euroopan ehkä edullisin messuosasto
  Hinta ei pilaa hyvää ideaasi.
  Nettikauppamme sivuilta löydät aina edulliset, standardi sarjan kuvatelineet hintoineen, pienimmästä Roll-Up telineestä, messuständistä tai mainostelineestä aina täysin räätälöityihin liiketilamainoksiin ja messuosastoihin. 3D suunnittelun avulla pystymme täys-räätälöimään toivomustesi mukaisen kuvatelineen nollasta, edullisempaan kokonaishintaan kuin kukaan muu. Ota meihin yhteyttä niin teemme ILMAISEN 3D kuvan.

  Nämä mainostelineet löydät vain meiltä
  Suositut TETRIX valmisosastot, ekologiset telineet, urheilumainokset sekä muunneltavat myyntitiskit ovat meillä, Pietarsaaressa keksitty ja valmistettu. Omaa tuotantoa ovat myös esimerkiksi: Halpa TubeLite messuosasto, Muunneltavat AluLite messutelineet, MultiStand infotelineet, SlimLine kangas-seinäkkeet, Laita sponsoribannerit, DesiStand annostelijat, Pinus luontoystävällinen mainos, Norppa uiva mainos ja FullFrame messuständit jatkuvalla kuvalla

  Salaman-nopeat Roll Up ja messuseinä toimitukset
  Lähtökohtamme on aina ollut “Nopeammin kun asiakas osaa odottaa” – se on mantramme. Toimitusajan varmistamme sillä että esimerkiksi messuosastojen valmistus tapahtuu talon sisällä, suunnittelusta toteutukseen. Koko prosessi ja hinta on täysin hallinnassa. Vakiotuotteet kuten
  Trussit, Roll Up mainostelineet, esitetelineet, mainosliput jne. tulevat suoraan varastostamme, joka on Pohjois-Euroopan suurimpiin lukeutuva ja jossa joka hetkellä on tuhansia mainostelineitä lähtövalmiina.