TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  TETRIX VERKKOKAUPPA 2024-01-22T18:44:11+00:00
  Valokaappi

  Valokaappi Lumi LED 100x150

  -Lattialla seisova 2-puolinen valokaappi
  Suomessa tulostettu TEHO-tuloste
  Kuvakoko: Sama kuin telinekoko
  Toimitus: Tuloste 3-5 + Rahti 1-3 pvä.
  Sisältyy: Difuser tasoitin-kuvavuodat, laukku, telineistö
  Lisätietoa >>>

  LATTIALLA SEISOVA VALOKAAPPI!

  Oletko valmis nostamaan markkinointisi aivan uudelle tasolle? Luxia Lumi valokaappi sarjamme iskee sanomasi taatusti läpi hälinän. "Plug-and-play" jäjestelmä takaa sen että teline on ehdottoman helppokäyttöinen. Valolaatikko toimitetaan erikois-pehmustetussa laukussa ja telineen kokoat helposti painamalla osat yhteen ja sitten vain johto seinään. Voit koota ja purkaa telineen aina uudestaan. Pitkä käyttöikä ja taatusti näyttävä!

  LED valot ova upotettuna järjestelmään ja suojassa iskuilta. 2 vuoden takuu, ja jos jotakin sattuu niin LED valokiskot ovat vaihdettavissa. Kuvavuotien kangas on erikoinen "difuser" eli tasoitinkangas joka levittää valoa yli koko kuvan. Voit yhdistää useita kapeaa seinää toisiinsa kunnes haluttu mitta on saavutettu. Kehys on lähes näkymättömän kapea ja valolaatikko tarjoaa mahtavan kokonaisuuden. Luxia Lumi valoständejä voidaan myös yhdistää kulmissa toisiinsa.

  Design: Tee kuvista juuri saman kokoisia kuin tilaamasi valokaappikoot (+kakspuolisuus jos haluat kääntöpuolelle eri kuvan) ja lisää mielellään kuvan värikylläisyyttä (saturation) koska taustavalaistus "vaalentaa" painettja kuvia.

  (Suomen ALV lisätään hintaan)
  . . . . . . . . . . . . . .
  Nettitilaus: Klikkaa koria ja siirry tämän jälkeen tilauskaavakkeeseen yläoikealta.


   
  EUR
   
  Määrä

  Valokaappi Lumi LED 100x150
  839,00
   
  Valokaappi Lumi LED 85x200
  959,00
   
  Valokaappi Lumi LED 100x200
  995,00
   


  Saman tuoteryhmän valikoimaa