Logoteippaus | TETRIX
Logotejpning 2022-01-28T14:20:53+00:00
GRAFISK logotejpning och tejpninstjänster Jakobstad Österbotten

Logotejpning. Reklam som fastnar.

Biltejpning
Skylt & Vägvisare
Dekal & Märkning
Fönstertejpning
Övertejpning

Skärning av tejp och dekaler med moderna plottrar

Vi hjälper dig – från start – till färdig produkt”

Grafisk design logodesign från grunden till färdig produkt

GRAFISK för alla

– Lagom liten att reagera, lagom stor att genomföra

Det ska vara enkelt att anlita GRAFISK – Vi hjälper dig hela vägen från idé och grafisk planering till färdig produkt. Bakom ryggen stöder oss moderbolaget Ab TETRIX Oy som har tillverkat storbilder och displayer för hemmamarknad och export sedan 2006. Kontakta oss så hittar vi bästa lösningen, till ett förmånligt pris och med snabb leverans. Enkelt.

Logotejpning av bil. Vi tejpar personbilar, paketbilar och lastbilar”

Biltejpning

– Grafisk design och fordonstejpning

Från grafisk planering till färdig tejpad bil. Allt från små dörr och fönstertejper till stora, långradarlånga reklamtejpningar. Priser från några tior och som sedan utvecklas med format och tid för utförande. Med lång erfarenhet kan vi vid första anblick upskatta pris och detta kommer vi överens om innan arbetet påbörjas – naturligtvis.

Grafisk design tejpning av fordon biltejpning
Fordonstejpning personbil skåpbil paketbil lastbil och maskiner

Fordon i alla format

– Från dörrdekal till heltejpning

I smått och stort. Oberoende om det rör sig om en enkel dörrtejpning med lösa bokstäver eller stora kombinationsfordon – vi fixar det. Vi tejpar både här hos GRAFISK som ute hos kund. Fordon för yrkestrafik kan även tejpas under veckoslut.

Förmånliga skiv-monterade logotejper, skyltar och infotavlor” 

Skyltar och vägvisare

-Tejpade tavlor för inohus och uteskyltning

Våra printade skyltar är nästan utan undantag tryckta på tejp som sedan monteras på skiva. Alla våra tejper har 5 års väderbeständighet, i inohusbruk är hållbarheten nästan evig. För skyltar och tavlor som används utomhus eller på platser med nötning så lamineras trycket för extra hållbarhet. Laminatet gör logotejpningen inert mot fukt och UV strålning. För montering använder vi plastskivor eller aluminiumkomposit-skivor.

Infoskyltar, logoskylt, infotavlor, butiksskyltar och vägvisare
Inredningstavla inredning tryck tryckta interiörer interiördekor

Dekortavlor

-Tavlor med eget tryck i alla format

Skivor med tryck kan vara annat än varningsskyltar, infotavlor eller parkeringsskyltar. Med inredningstavlor kan du höja mysfaktorn och stärka ditt brand, var som helst.

…och ljusskyltar

-Företagsskylt LED belysta ljusskåp

En väsentlig del a GRAFISK tjänsterna är även de belysta företagsskyltarna i alla dess former. Formskurna logoskyltar, klassiska ljusskåp och 3D bokstäver med LED belysning – för vägg eller som pelare. Skräddarsydda skyltar för bättre uppmärksamhet.

Ljusskyltar och ljusskåp med LED belysning
PVC skumplast skiva, kanalplast, PP skiva och Dibond

Brett skiv-sortiment

-Vi hjälper dig att hitta den bästa

Det finns många skivor ditt tryck kan kan fästas på. PVC skummad plast, kanalplast i PP samt Dibond skivor är de vanligaste. Berätta för oss hur du kommer att använda din tavla så föreslår vi en med bästa pris och kvalitetsförhållande.

Dekaler, klistermärken och märkning”

Långtidsdekaler med logo

– Logodekaler för produktmärkning och brandning.

Dekaler för långtids-brandning av produkter. Även adressdekaler, etiketter, logomärken och produktmärkning är en relevant del av vår produktion. Fyrfärgstrykta specialdekaler och klistermärken även med formskärning och laminat. Alla storlekar av klistermärken direkt från producent.

Effektiv och billigt pris vid tillverkning av dekaler och klistermärken
GRAFISK registerskylt registernummer båt utskurna bokstäver siffror dekal klistermärke

Lösbokstäver

– Registreringnummer för båt, namn coh personifiering

Utskurna bokstäver, siffror och figurer. Registerskyltar för båt, namndekaler eller kanske inredningsdetaljer med tejp för hemmets ytor. “Lösbokstäver” med överföringstejp. Lätta att montera själv. Alla våra utskurna dekaler har 5 års materialgarantii. Alla grundfärger.
Klicka på bilden eller här för att se populärä tejp-fonter >>

Brandning och postningsdekaler

– Lämna intryck.

Dekaler säljer produkter, informerar och håller försändelser samlade. Brandade dekaler/klistermärken för långtidsbruk för märkning av produkter. Dekaler som har instruktioner och info för tilläggsbeställningar både säljer produkter samt sparar kundens tid vid montering och användning. Ifall delar av en försändelse kommer på vift så kan en dekal på lådan rädda din dag. Pappersdekaler, plastdekaler samt laminerade plastmärken med lim.

Märkningsdekaler klistermärke för produktmärkning logo och postning
Formskuren dekal med färgtryck

Formskuret

– Ännu mera effekt.

Våra moderna maskiner gör det både snabbare och billigare att få ut mer effekt ur dina märkningsdekaler. Låt din fantasi flöda och låt oss hjälpa till med former och färger.

Laminat ger längre liv

– UV-skydda med laminatfilm.

Både färger och klister håller länge. Vi använder bara material med 5 års garanti och genom att laminera ytorna så får du den absolut bästa hållbarheten. Beskriv hur du vill använda din produkt så hjälper vi dig att få mest valuta för pengarna.

Laminerade tryck dekal klistermärken laminat
Dekal klistermärke pris offert offertförfrågan förmånlig billig storlek format

Kolla enkelt pris på dekal

– Printa, placera, fotografera, sänd.

Klicka här eller på bilden intill och printa ut den PDF fil som öppnas. Placera den dekal/det klistermärke du idag använder (eller modell på planerad dekal) på mitten av rutfältet. Fotografera rakt uppifrån. Skicka bilden till oss med Whatsapp eller sms  +358 (0)44 978 4475  eller maila den till  sales@grafisk.fi  Vi skickar över vårt prisförslag inom kort.

Fönstertejp för marknadsföring eller avskärmning”

Fönstertejpning, frostad yta dekorationstejpning inomhus och utomhus

Fönstertejp inne som ute

-Reklamtejpa eller avskärma med frost.

Fönstertejpning för sedvanliga skyltfönster, dörrar och terasser. Vi erbjuder även frostning av fönster, där även logon, figurer och texter kan fällas in i frosttejpen. Alla storlekar av projekt i Jakobstad och i omkringliggande kommuner och städer. Vi kommer gärna till platsen och bekantar oss och kan även erbjuda grafisk planering.

Fullwrap. Helfoliering och övertejpning av fordon”

Övertejpning av fordon

-Helfoliering av bil, motorcykel, snöskoter…

Alla fordon kan övertejpas och ges nya ytor. Personbilar, lastbilar, båtar, snöskotrar och motorcyklar. Hela fordonet eller delar därav som behöver få en uppdatering eller en speciell effekt ovanpå originalytan. Med tejpning kan man även foliera vissa punkter, göra stendkydd, enkelt tona sadelväskor och skidboxar etc. Snabbare än övermålning och med en verkligt stor skala effekter för alla ändamål.

Fullwrap. Helfoliering eller övertejpning av fordon.

“Snabbt nya ytor på skåp, maskiner och bord med möbeltejpning

Möbeltejpning av köksskåp möbler bord och maskiner

Möbeltejpning

-Enkelt att uppdatera ytor på möbler.

Modärna, täckande tejper klarar nästan vilka ytor som helst. De stretchar kring hörn och ihåligheter och fäster även på de mest svåråtkomliga platser. Med uppvärmning så kan materialet läggas ner slätt på ytor och ger en ögonblicklig uppfreshning av utrymmen. Företagets möblemang kan lätt ändras att följa brandets kulörer. I sortimentet finns även specialeffekter, trä, sten metall och t.o.m. hologramvinyler.

Snabbrenovering med möbeltejp

-Tryck, färgeffekter och ytlaminering.

Slitna bordsytor kan kan fixas på några minuter utan stök. Tillstätt tryck eller färgeffekter och du får snabbt och förmånligt spännande blickfångare på disk och bord. Ett förmånligt sätt att förnya affärsutrymmens stil. Ytorna kan lamineras för extra lång hållbarhet.

Möbeltejpning och hållbara, laminerade ytor för bord

“En effektiv maskinpark garanterar leveranssäkerhet, pris och GRAFISK kvalitet

En effektiv maskinpark för tejp produktion

Ring oss redan idag:   +358 (0)44 978 4475

GRAFISK logotejpningar som en del av Ab TETRIX Oy

G R A F I S K

Ab TETRIX Oy
Movägen 9
68600 JAKOBSTAD

info@tetrix.fi

 +358 44 978 4475
+358 10 219 3560

Klicka dig till TETRIX kontaktinfo

Klikkaa karttaa GRAFISK Pietarsaari

Klicka och navigera dig till Jakobstad och GRAFISK logotejpning-service!

KARLEBY KRONOBY PEDERSÖRE LARSMO JAKOBSTAD NYKARLEBY VÖRÅ KORSHOLM VASA

Logolippu ja mainoslippu valmistaja TETRIX