Suomeksi      Svenska      English
+358 10 219 3560
 
NEWS
 
 
 
 
 

Aina ajan tasalla uutiskirjeellä
Tilaamalla uutiskirjeemme niin pysyt aina ajan tasalla ja saat automaattisesti tiedon uusista tuotteista ja testauksista.

Emme luovuta osoitettasi emmekä käytä sitä spämmätäksemme postilaatikkoasi turhalla krääsällä. Jos et enää halua uutiskirjettä niin poistamme sen "unsubscribe" klikkauksesta tai pyynnöstä.

 

Uudet tuotteet ja palvelut

- SUPERFLAT kuvavuodat rollupeissa
Asiakkaanamme voit luottaa siihen että kuvatelineesi painovuota on, ja pysyy suorana. Kuva ei takuulla pyöristy tiimalasin muotoiseksi vaan roll up telineesi tulee näyttämään yhtä hyvältä vuosikausia. SUPERFLAT roll up vuota on TETRIXin oma tuote.

 

- TVstä tuttu vihkimatto/häämatto
TETRIX toimitti vihkimaton Nelosen "Kuninkaaliset Häät" ohjelmaan. Kiitämme luottamuksesta yritystämme kohtaan ja onnittelut hääparille!

 

- Tuoli tuossa tuokiossa toukokuussa
Uusi jännittävä logotuolimme. Suomessa valmistettu laatutuoli omalla painatuksellasi. Katso ja ihastu brändättyyn tuoliin.

 - Amerikan myynti

Palvelemme myös Pohjois-Amerikassa. Onko sinulla jälleenmyyjä Atlantin tosella puolella tai menossa messuille? Nyt voit hankkia telineet kauttamme ilman valtameria seilanneita kuvatelineitä, yhteistyöverkostomme hoitaa homman paikallisesti. TETRIX - yksi partneri, kaksi mannerta.

 

- Myymälämessut 27-28/2 onnistuneet
Kiitos kaikille ständille käyneille. Varsinkin logomattomme, SmartSwng katupuhuja ja Norppa mainoslippu olivat tällä kertaa vieraidemme suosikkeja. Järjestäjän sivuille olemme koonneet antiamme messuilta.


- Messuosastot myös pyörisetyillä kulmilla
02.20012 Suositut, Suomessa valmistetut AluLite messuständit saa pian myös pyöristetyilla nurkilla. Uhkeat "Vergo" mallit saapuvat piakkoin mukaan jatkuvasti kehitettävään messuosasto mallistoomme.


- VIDEO linkin suosio kasvussa

02.2013 Sivuillemme ilmestynyt TETRIX VIDEO sivun ylä-oikealla saa kehuja. Erillisellä videosivulla sekä tuotekohtaisilla sivuilla on nyt animaatio tai videopätkä miltei jokaiselle tuotteelle - ja lisää on tulossa.

Linkki TETRIX videoihin

     
 
Tilaa TETRIX uutiskirje - markkinoijan tärkein tietolähde kuvatelineistä
 
 
Selaa aiempia TETRIX  uutiskirjeitä arkistossamme
 
 
Lataa itsellesi uusin X-Gloo esite ilmatäytteisistä mainosteltoista
Roll Upit, mainostelineet, messuseinät ja muut tuotteet Ultimalta
Lattiamainonta; lataa uusin esite logomatoista
     
       
 
 
ETUSIVU  |  TUOTTEET  |  OSTAMINEN  |  SUUNNITTELU  |  YHTEYS  |  NEWS  |  VINKKI & INSPIRAATIO  |  FAQ  |  UPLOAD  VIDEO